Obey Holiday 2021 collectie vind je bij Revert95.com of in onze skatewinkel in Haarlem

Obey komt vroeg dit jaar met de Holiday 2021 collectie, wij zijn er erg blij want de collectie komt met nieuwe T-shirts, beanies, sweaters en ons favoriet cardigans. Lees beneden verder over de nieuwe items van Obey.

Knitwear

Obey Signal sweater Navy Multi lifestyle Obey Helix cardigan Brownee multi Obey Ipsum vest Ginger Multi

Obey geeft deze collectie de knitwear wat meer wel verdiende aandacht. Deze uniek gebreide sweatercardigan en vest, zijn van hoge kwaliteit, voelen lekker aan en zijn lekker warm. Wij vinden de nieuwe knit wear erg stylish en zien graag nog meer knitwear van Obey.

Beanies 

Obey Vacant waffle beanie Ipsum flower Ginger Mulit beanie Obey Buena stripe beanie

De beanies in deze collectie zijn ook weer stylish. De Vacant waffle beanie heeft een unieke wafel print die er echt heel clean uitziet. De Ipsum flower beanie matcht de unieke print van het Ipsum vest maar dan op een stylishe beanie. De Buena stripe beanie is een wat meer tijdloze look maar heeft ook een vleugje velle kleuren.

Obey Hoodies en sweaters

Obey world hoodie ash wit Obey happy shroom crewneck sweater Obey flames hoodie Orchid

De Hoodies en sweaters uit deze collectie komen ook weer met leuke prints en leuke kleurtjes. De Obey world hoodie komt met een volledig geborduurde wereld graphic, heel sick. De Obey happy shroom crewneck sweater komt met een volledig geborduurde schattige paddenstoel. De Obey flames hoodie is een mooie vervanging van de tijdloze Thrasher flame hoodies.

KledingObey

Leave a comment

All comments are checked before being posted