Huf X Miles davis collectie blogpost

Ode aan Miles Davis

De HUF x Miles Davis collectie is een ode aan de meest progressieve, baanbrekende en interessantste artiest in Jazz. De collectie kenmerkt iconische album covers, concert portretten en zelfs Miles Davis eigen grafische kunstwerken. Bekijk hier de collectie.

Over Miles Davis

Miles Davis is geboren op 26 Mei 1926. En Overleden op 29 September 1991. De Amerikaanse componist heeft in zijn leven veel invloed gehad op de jazz wereld. Miles kende veel instrumenten, hij speelde de bugel, piano, orgel, maar is vooral bekent van zijn trompet kunsten. Hierdoor had Miles Davis een unieke en veelzijdige stijl binnen jazz. Miles Davis heeft een invloedrijke nalatenschap, waardoor jazz en muziek liefhebbers het nog lang over Miles Davis hebben.

Huf x Miles Davis Bitches Brew collection

Bitches Brew

In de kleding collectie van HUF en Miles Davis komt de album cover van Bitches Brew vaak terug. De unieke album cover wordt gekenmerkt door een stijlvol lettertype en kunstzinnige artwork van Mati Klarwein. Deze unieke stijl is in veel items van de kleding collectie terug te vinden.

 Huf x Miles Davis kleding collectie overhemd

Miles Davis eigen kunstwerken

Wat niet veel mensen weten is dat Miles Davis ook zijn eigen kunst heeft gemaakt. De unieke collectie met HUF brengt de kunst van Miles Davis meer verdiende aandacht. Check het skateboard deck, T-shirt en overhemd met Miles Davis eigen kunstwerken er op.

HUF - MILES DAVIS - PANGAEA VARSITY JACKET close-up

Ons favoriet

De collectie van HUF en Miles Davis heeft veel kwalitatieve, unieke en artsy items maar onze favoriet is de varsity jacket met volledig geborduurde artworks, een unieke kleurstelling en warme binnen voering.

Bekijk hier De HUF - MILES DAVIS - PANGAEA VARSITY JACKET.

HufKledingSpeciale collectie

Leave a comment

All comments are checked before being posted