Haarlem Kunstlijn 2022 - Maya Brauer AKA Wawa

Maya Brauer (ook bekend als Wawa) is een kunstenaar en denker van het opkomende kunstenaarsduo ChibiWawa. Ze is geboren en getogen in Tokio door een Amerikaanse vader en een Japanse moeder, en is daarom geïnteresseerd in het huwelijk van verre culturen. Maya studeerde cum laude af in schilderen aan RISD, ook wel bekend als de Harvard of Artschools. Ze werd geselecteerd om deel te nemen aan De Ateliers, een zeer exclusieve kunstresidentie in Amsterdam, en richtte later ChibiWawa op met haar partner Annabelle Broos (ook bekend als Chibi).

Momenteel werkt de kunstenaar aan een pop-up winkel in Haarlem of Amsterdam met originele design merchandise - eclectische handgemaakte sieraden, bedrukte shirts/hoodies en meer. De sleutelwoorden: Spelen, Pop, Kleuren en Vriendschap!

Volg Wawa op Instagram Wawa.brauer

Kunstlijn Haarlem 2022

Twee weekenden lang wordt het werk van Maya tentoongesteld op twee locaties in Haarlem, NL. Beide werken zijn te koop en worden geleverd met een unieke lijst - vraag naar de prijs. Internationale verzending is ook mogelijk. Vergeet het niet te bekijken… Kom langs voor een kopje koffie en zeg hallo!

Data: 5, 6, 12, 13 november Tijd: 11:00-17:00

"In verwondering"

Acryl op Linnen met mod walnoot frame

H78cm x W78cm

B&O store: Grote Houtstraat 7, 2011 SB Haarlem “The Beggar’s Banquet”

Olie op Linnen met gouden barok lijst

H122cm x W131cm

Artist contact info: chibiwawa@chibiwawa.com

Leave a comment

All comments are checked before being posted